Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

Antetokounmpo, Harris heter NBA-spelare i månaden för november

Milwaukee Bucks superstjärnan Giannis Antetokounmpo och Los Angeles Clippers små framåt Tobias Harris har utsetts till Kia NBA-spelarna i månaden för oktober och november. Både Giannis Antetokounmpo och Tobias Harris satte upp stjärnnummer medan de ledde sina respektive lag till imponerande månader. Basket Tröja till salu online butik.

Under helgen sade huvudmanen i New York Knicks David Fizdale att Giannis Antetokounmpo är den bästa spelaren i NBA, och det är svårt att inte hålla med honom. I 21 matcher den här säsongen, den grekiska freaken är i genomsnitt 27,6 poäng, 13,2 returer och 6,0 hjälper per spel för Bucks medan du skjuter en blåsning 57,8 procent från fältet. Du kan också köpa Milwaukee Bucks Tröja för att visa ditt stöd.

Tobias Harris fortsätter emellertid att vara en av de mest underrated spelare i NBA. Den 26-åriga scoring framåt är i genomsnitt 21,4 poäng, 8,5 returer och 2,4 hjälper per spel och skjuter 51,6 procent från golvet, 42,9 procent från 3-punkts-linjen och 83,6 procent från välgörenhetsremsan. Harriss stjärnspel är en stor anledning till att Clippers är bundna med Denver Nuggets för första plats i den tuffa västkonferensen. Los Angeles Clippers Tröja med hög kvalité!