Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

Billiga Houston Rockets Tröja,Houston Rockets Basket Linne NBA

Av alla de nya parningarna som kommer att dyka upp efter NBA: s otroligt hektiska sommar, är det inga som räknar lika mycket intresse som Russell Westbrook som går med James Harden med Houston Rockets. Billiga Basket Tröja till salu onlinebutik.

De två högdrivna vakterna har stått för fyra av de fem senaste mästerskapen och två av de tre senaste MVP-priserna och att sammanföra dem är den typ av galna-forskare som har gjort Daryl Moreys namn i Houston front office. Du kan också köpa Houston Rockets Basket Tröja i vår butik.

Det är sant att Westbrook kommer att ta upp vissa bekymmer för Houston. Han kommer att ge fler chanser för snabba pauser till ett lag som var mycket effektivt i övergången men inte kom ut och kört nog. Han kommer också att vara en utmärkt rebounder, en svag svaghet för förra årets team.

Detta var en utmaning för tränaren Mike D’Antoni att hantera med Harden och Paul och det blir inte lättare med Westbrook. Han kommer att förskjuta minuterna från sina två stjärnvakter så att Harden kan välja isär halvförsvar och Westbrook kan pressa takten när Harden är på bänken.