Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

Dirk Nowitzki ögon december för att börja sin 21: e säsong

Dirk Nowitzki var redo att ta domstolen onsdagskväll - vid halvtid, för en ceremoni där Dallas Mavericks-stjärnan presenterades en nyckel till staden av Dallas Mayor Mike Rawlings. Basketlinne NBA till försäljning online butik.

När det gäller när 7-fots tyska rekord 21: a säsongen med samma franchise börjar efter en längre än förväntad återhämtning från ankeloperation för sju månader sedan, sa Nowitzki att målet är en gång i december. Du kan också köpa Dirk Nowitzki Tröja för att visa ditt stöd.

Den 13-tiden All-Star hade kirurgi för att ta bort bensporer från hans vänstra fotled strax före slutet av 2017-18-säsongen. Nowitzki var i schema för att vara redo för början av denna säsong innan ett bakslag ledde till senor ömhet strax innan träningslägret började i september. Dallas Mavericks Tröja med hög kvalité!

Nowitzki sa: "Det är bara svårt när jag inte har gjort mycket i åtta veckor och det är en 40-årig som i grunden börjar från början för att försöka komma tillbaka i form för att spela NBA-minuter. Förhoppningsvis snart. Förhoppningsvis, någonstans i december jag "Jag är redo och kroppen kommer att svara på rätt sätt."

Barn NBA Tröja Dallas Mavericks 2018 Dirk Nowitzki 41# Association Edition