Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

Giannis Antetokounmpo, Stephen Curry favoriter att vinna NBA MVP 2020

Giannis Antetokounmpo är en av de unga stjärnorna i ligan och är väl inrättad för att skapa en stor arv i NBA. Efter att ha vunnit sin första prisvärda mest värdefulla spelare förra säsongen är Milwaukee Bucks nummer 34 Billiga Basket Tröja ägaren favorit att upprepa trenden och vinna sitt andra MVP-pris under säsongen 2019/20.

Westgate Las Vegas Superbook-odds för den kommande säsongen har avslöjats med Antetokounmpo som en favorit på 3/1 för att vinna utmärkelsen i back-to-back-säsonger. Nära honom är Golden State Warriors Steph Curry med 4/1 odds för att vinna sitt tredje MVP någonsin. Stephen Curry Basket Tröja till salu onlinebutik.

Många tror att Steph Curry har en mycket bättre chans att vinna sin tredje MVP-utmärkelsen eftersom han kommer att vara första gången han spelar med Kevin Durant sedan 2016. Warriors kommer också att sakna Klay Thompson under en längre tid på grund av knäskada han led i finalen Game 6 matchup mot Toronto Raptors. Franchisen kommer att sakna mycket av deras stjärnstyrka som har fått dem dit de är i dag, men det har alltid varit en konstant och det är Curry.