Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

Houston Rockets tillbaka i toppform

När Houston-tränaren Mike D'Antoni gjorde den långsamma promenad från Rockets lockerrum till presskonferensrummet för en pregame briefing fredag ​​kväll, skulle du aldrig veta att det fanns en värld av baskettryck på hans axlar. Basketlinne NBA till försäljning online butik.

Idén om NBA: s bästa regelbundna säsongslag som lider av en Game 3-förlust för Utah Jazz i dessa Western Conference-semifinaler skulle vara fotogen för kritikerna, med de tidigare playoff-misslyckandena hos D'Antoni, James Harden och Chris Paul kommer säkert att diskuteras av massorna om Houston slog 2-1. Du kan också köpa Houston Rockets Linne för att visa ditt stöd.

Ändå fanns det 66-åriga som moseying mot media, lugnt framhäver de många fixerbara sätten på vilka hans lag blev kort förra gången, medan det var sant att formen klämde i några skämt längs vägen med West Virginia charm.

Några timmar senare, inte långt efter att försvara mästare Golden State dirigerades av New Orleans i sin serie och trycket hade flyttat till Warriors sidan av Western Conference Ledger, skulle D'Antonis lugn vara försiktig. Raketterna, vinnarna med en 113-92 poäng som inte var nära så nära, ser ut som det bästa laget på planeten igen.


Products related to this article