Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

James Harden heter NBA Western Conference-spelare i månaden för januari

NBA meddelade att Houston Rockets vakt James Harden utsågs till KIA NBA Western Conference Player i månaden för januari. Det är den andra raka månaden han har fått eder och den sjunde gången i sin karriär, som alla kommer som en Rakett. Det är det mesta av någon spelare i franchise historia. Billiga Basket Tröja till salu online butik.

För månaden, Harden i genomsnitt 43,6 poäng, 8,7 returer, 7,6 hjälper, 2,07 stjäl och 1,21 block. Enligt Elias Sports Bureau, som markerade det sjunde högsta scoring genomsnittet i en enda månad i NBA historia med minst 10 matcher spelade. Wilt Chamberlain håller de sex bästa platserna. Du kan också köpa James Harden Basket Tröja för att visa ditt stöd.

Förra säsongen blev Harden utnämnd till NBA: s mest värdefulla spelare efter att leda Rockets till en franchise-rekord 65 vinnare. Han avslutade andra i röstningen för priset i både 2014-15 och 2016-17. Harden är den enda spelaren som är ett enhälligt All-NBA First Team-val i varje av de senaste två säsongerna.