Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

James Harden skär Nike logo av sig strumporna

Houston Rockets James Harden har skurit Nike-logotyper från sina strumpor sedan 2017, men det har naturligtvis ingenting att göra med Kaepernick. Harden har en $ 200 miljoner godkännandeöverenskommelse med adidas, och det finns inget sätt att han kommer att ses på något Nike om han kan hjälpa det. Houston Rockets Linne till försäljning online shop.

Det blev ett problem förra säsongen när Nike undertecknade en åtta år, 1 miljard dollar handlar om NBA som ligaens officiella enhetliga leverantör. Det innebar förra säsongen att Nike swoosh hade en framträdande plats på varje spelares tröja, shorts och strumpor. Det finns inte mycket Harden kan göra för att dölja Nike-logotypen på sin tröja eller shorts, men han hittade ett sätt att bli av med den logotypen på strumporna. Du kan också köpa James Harden Linne för att visa ditt stöd.

I början av säsongen löste Harden problemet genom att helt enkelt klippa av sina strumpor. Senare på säsongen började han rulla ner på strumporna för att dölja Nike-logotypen.

Barn NBA Tröja Houston Rockets 2018 James Harden 13# Association Edition