Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

Kan Stephen Curry göra 500 tre pekare i 2018-19 säsongen?

Golden State Warriors stjärna Stephen Curry gav oss en glimt av var ligan ledde under 2012-13 när han satte en säsongsrekord med 272 3-pekare. Tre år senare stakade han sin påstående som den största skytten någonsin när han gjorde en fantastisk 402 3s. Golden State Warriors Tröja till salu online butik.

Curry har rekordet i sikte igen denna säsong. Genom 10 spel har MVP två gånger gjort 59 3s och satte honom i takt för en svindlande 484. Currys ögonblickande statistik har nu NBA-observatörer funderat på ett nummer som var otänkbart så sent som för några år sedan: Kunde han slå 500 3-pekare? Du kan också köpa Stephen Curry Tröja i vår butik.

"Jag har alltid sagt att jag vill fortsätta försöka förbättra min skytte och bli effektivare," sa Curry förra veckan efter en seger över New Orleans Pelicans. "Det är uppenbarligen en bra början på det, men måste hålla det och hålla fast vid programmet för vad jag har gjort." Basketlinne NBA med hög kvalitet!

Curry har verkligen förbättrat sin effektivitet, och nu i sin 10: e säsong är det en stor anledning att han är i rekordfrekvens.