Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

Kobe och Gigi förutspådde båda att Lakers skulle vinna

Pelinka deltog i en podcast på ESPN och pratade om Lakers resa till mästerskapet. Samtidigt sa han också att Kobe och hans familj hade gett honom mycket uppmuntran, och både Kobe och Gigi hade förutsagt att Lakers skulle vinna i år. Vinn mästerskapet. Sedan den här säsongen har Kobe sett två Lakers-matcher på scenen. Vid den tiden sa han till det tjocka ögonbrynet att Lakers skulle vinna den här säsongen.Basketlinne NBA Kobe är inte den enda personen i Bryant-familjen som tycker det. Den 13-åriga andra dottern Jaina förutspådde också samma sak. Pelinka avslöjade i showen att när Gigi åkte till Staples Center för att titta på ett spel, hade han en sådan pratstund med sig själv.

Pelinka minns: "Jag kommer ihåg att Gigi tittade på mig, hon sa" farbror P (farbror Pelinka), vi kommer att vinna mästerskapet i år ", jag sa" Gigi, varför tror du det? "Hon sa" du är defensiv Ha fördelen med höjd och storlek samt atletisk förmåga. I slutspelet blir det svårt att skjuta trepekare, korgen verkar bli mindre, spelarna känner trycket och din storlek och storskaliga defensiva förmåga kan Kontrollera korgen ... andra lag kan inte enkelt göra mål framför dig. Du kommer att vinna mästerskapet. '"

Dessutom tvivlade Pelinka en gång på sig själv och oroade sig för att Lakers kunde vinna i år, särskilt i kvartfinalen. Pelinka sa att livet i divisionen inte är lätt. I samma hotellrum. Los Angeles Lakers Basket Linne Att stanna i 100 dagar, som Pelinka sa, är ett slags psykologiskt lidande. Under sådana omständigheter hade Kobes änka, Vanessa, ett stort inflytande på honom. Pelinka sa: "Vanessa är fortfarande en av mina bästa vänner. Hon kommer att ringa och ibland vidarebefordra Kobe. Den tidigare kortfilmen gav mig att låta mig höra Kobes röst, vilket fick mig att känna att Kobe är tillbaka till mig. ”