Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

LeBron James får en hjältes välkomnande i gengäld till Cleveland

LeBron James scorade 32 poäng, grep 14 returer och dished out sju hjälper till att leda Los Angeles Lakers till en kom-från-bakom 109-105 seger i hans återkomst till Cleveland på onsdagskvällen. Basket Tröja till salu online butik.

Från det ögonblick han gick tillbaka till Quicken Loans Arena-våningen, blev hans hemdomstol i 11 årstider behandlad som en återkommande mästare. På natten före Thanksgiving, sade Cleveland tack till den nordöstra Ohio sonen, den som slutade stadens 52-åriga torpet torka. Du kan också köpa Los Angeles Lakers Tröja i vår butik.

LeBron sa: "Från den tid vi landade igår, kände vi mig bara annorlunda. Jag är en annan person. Vi skiljer oss från åtta år sedan, både bra och dåliga. Men ännu viktigare har erfarenheten varit bra. Så det handlar om tillväxt och vi har alla blivit vuxna från det ögonblicket för åtta år sedan. Så jag gillar att lämna det förflutna i det förflutna och alltid fokusera på nutiden och se vad som händer i framtiden. " LeBron James Tröja med hög kvalité!