Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

LeBron James fortsätter att leda All-Star-fanröstning i senaste avkastningen

LeBron James fortsätter att leda alla NBA-spelare i fläktröstningen för 2019 NBA All-Star Game, vilket indikerar att han kommer att bli en All-Star-kapten för det andra året i rad. Billiga Basket Tröja till salu online butik.

NBA meddelade sina senaste avkastningar, samt ett framtida datum för NBA: s All Star-utkast den 7 februari. Nästa närmaste spelare till James i fläktröstningen är Milwaukee's Giannis Antetokounmpo, som är cirka 150 000 röster bakom James. All-Star-kaptenerna kommer att vara de två spelare som leder sina respektive konferenser i omröstning, så det ser ut som Team LeBron vs Team Giannis. Du kan också köpa LeBron James Basket Tröja för att visa ditt stöd.

Den andra frågan om All-Star-spelet, åtminstone vad gäller LeBron, är om han kommer att kunna delta alls. LeBrons folk och Luke Walton lägger inte några förväntningar på en överhängande retur, vilket kan innebära att James kanske inte är redo att återvända när All Star-spelet spelas. Men även om James är skadad och inte kan spela i själva spelet, skulle han fortfarande vara en av två kaptener.