Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

LeBron James kommer att bära nr 23 Lakers Basket Tröja

LeBron James kommer att bära Basketlinne NBA nr 23 med Los Angeles Lakers. Den 1 juli meddelade James 'byrå, Klutch Sports Group, att han kom överens om en fyraårig affär värd $ 154 miljoner.

Lakers LeBron James tröjor var robusta nog på söndagskvällen för att ge återförsäljare Fanatics en av sina topp 10 försäljningsdagar när det gäller NBA-redskap som såldes. James kommer att ha nr 23, samma nummer som han bar i båda hans Cleveland-stopp.

Under de första tre timmarna av försäljningen var det en 600-procentig spik jämfört med hur hans nya Cavaliers-tröja sålde på platsen den dag då han återvände till Cleveland från Miami i juli 2014. LeBron James Linne till försäljning online-butik.

De främsta marknaderna för försäljning av LeBrons Lakers jersey var Los Angeles, New York, Oakland / San Francisco och Cleveland.

Det här är inte för mycket av en överraskning, med tanke på att LeBron är en av de mest populära spelarna och Lakers är en av de mest populära lagen i ligan. Sätt dem ihop och du har mycket spänning. Ändå är den utsträckning som människor redan har knäppt på dessa tröjor ganska fantastiska.