Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

LeBron James räddade Cleveland Cavaliers igen

Jo, det gjorde LeBron James igen. Det är verkligen inte mycket mer att säga än det. Efter att Cleveland slog bort en dubbelsiffrig fjärde kvartals ledning och LeBron själv gjorde det över med spelet bundet och mindre än 30 sekunder att spela, hade den största spelaren någon av oss någonsin sett upp ett spärrblock i ena änden innan, tre sekunder senare, slår det vinnande skottet på den andra för att ge Cavs en 98-95 seger mot Pacers i Game 5. Basketlinne NBA till försäljning online shop.

Inget sätt att de kan vinna en titel. Men kan de komma ut i öst? Med tanke på hur felaktigt detta Cleveland-lag är, är det nötter som vi inte kan utesluta på grund av storheten hos en spelare. Men det här är viktigt: LeBron av sig själv har inte varit tillräckligt tidigare. Ja, hans lag har varit i sju på varandra följande NBA-finaler, men han har också långt ifrån det bästa laget - men inte alltid med rekord - i konferensen vart och ett av dessa år. Du kan också köpa Cleveland Cavaliers Linne för att visa ditt stöd.

Den här säsongen har echoes James 'första stint med Cavaliers på vissa sätt, särskilt med det förestående beslutet om fria byråer som dröjde över förfarandet. Men snarare än 2010, gå tillbaka till 2009, när Cavs förlorade magi i konferensfinalerna. James slog också en buzzer beater i den serien. Det var faktiskt från ganska mycket exakt samma plats på domstolen.


Products related to this article