Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

Lone Ranger uppvärmningsträning, Dong Qiqi stiligt utseende

Den 6 juli genomförde Dallas Mavericks återigen gruppträning, och lagets kärna Luca Doncic visade sin roliga talang i träning. Basket Tröjor NBA Dong Qiqi spelade faktiskt akrobatik i träning. Han kom med en vit pinne och tjänstemannen i Lone Ranger tilllade också specialeffekter för det. Scenen var mycket livlig och rolig.

Vi kan se att East Cicci är väldigt lätt att spela med den här vita pinnen. Efter att ha lagt till specialeffekter får det honom att se ut som Jedi-mästaren som har lyssabel i filmen "Star Wars". För närvarande är utbildningsatmosfären i Lone Ranger-teamet mycket harmonisk. För några dagar sedan klädde Doncic en rosa träningsuniform på planen och han tycktes känna att han blev fetare. Emellertid sa Doncic att han var i god form och såg fram emot rematch, eftersom han missade basket så mycket.

Sedan den här säsongen, under ledning av East Cic, är Lone Rangers rekord mycket bra. De rankade på sjunde plats i den västra konferensen med en rekord på 40 segrar och 27 förluster,Dallas Mavericks Tröja bara efter det sjätte placerade mosaiklaget och Oklahoma City Thunder med 1,5 segrar, så de har fortfarande en chans att överträffa dessa två lag.