Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

Miami Heat Tröja Barn 2018, billiga basket tröja/linne Barn NBA webbutik

Miami Heat fattade beslut på torsdag på deras 2018-19 alternativ för framåt Jordan Mickey, som omedelbart gjorde 23-åringen en fri agent. Flyttningen var den första av offseasonen för Heat front office, som hoppas att göra nödvändiga förändringar för att göra en djupare playoff run. Basketlinne NBA till försäljning online butik.

Mickey var ursprungligen en andra runda utkast välj av Boston Celtics 2015 och spelade delar av två årstider med Celtics. Efter att ha blivit avstängd av Celtics i juli i juli, var Mickey undertecknad på ett flerårsavtal av Heat och spelade 23 matcher under den senaste reguljära säsongen. Han såg ingen åtgärd i de fem matcherna mot Philadelphia 76ers.

I de 23 matcherna uppgick Mickey 12,3 minuter per spel. Han startade tre av dessa tävlingar, slutade då året med medeltal 4,0 poäng och 3,6 returer per spel. Du kan också köpa Miami Heat Linne för att visa ditt stöd.

Medan Mickeys kontakt inte togs upp kunde laget eventuellt ompröva honom till en mindre affär eftersom det syftar till att hitta sätt att undvika att bli slagen med en stor lyxskatträkning nästa säsong. Bland andra potentiella fria medel måste värmen också besluta om att erbjuda demon av Derrick Walton Jr. och Derrick Jones Jr. kvalificerade erbjudanden för att göra dem begränsade fria agenter. Fyra andra spelare, inklusive Wayne Ellington och Dwyane Wade, blir obegränsade fria agenter.

Miami Heat Basket Tröja 2018 Dwyane Wade 3# Association Edition


Products related to this article