Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

Ombyggnad av Chicago Bulls är bättre

John Paxson insisterade på att Chicago Bulls är i en bra position. Och Bulls topputövare hoppas att de aldrig kommer på denna plats igen. Basketlinne NBA till försäljning online butik.

"Vi gjorde i år vad vi tyckte var i Bulls långsiktiga intressen", sa Paxson på torsdagen. "Det är inte en situation som någon av oss någonsin vill vara in igen. Det går emot allt som en konkurrerande person som du tror på, men det är sättet som systemet är inställt på. För att vara väldigt ärlig tror vi att vi har gjort det på rätt sätt. " Du kan också köpa Chicago Bulls Linne för att visa ditt stöd.

Bullarna gick 27-55, deras värsta rekord sedan säsongen 2003-04, och missade slutspelet för andra gången på tre år. Men de håller kursen efter att ha gått in på ombyggnad. Chicago Bulls Tröja Barn med hög kvalité!

Paxson, Chicagos vice vd för basketbollsoperationer, berömde tränaren Fred Hoiberg och sa att han "absolut" kommer tillbaka för en fjärde säsong. Han sa att de flesta av roster kommer att vara tillbaka "eftersom vi är på väg i rätt riktning" och kallade detta "lika viktigt en sommar som vi har haft under mycket lång tid".


Products related to this article