Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

Russell Westbrook kommer inte att panik över OKC: s dåliga start

Oklahoma City Thunder kunde inte ha skrivit en mycket sämre start till 2018-19-säsongen, men Russell Westbrook har inget humör att panikera. Oklahoma City Thunder Tröja till salu online butik.

Westbrook sa: "Vi är okej. Vi kommer vara bra. Det är tidigt. Jag är säker på mina killar i detta förvaringsutrymme, jag är övertygad om mig själv och min förmåga att se till att vi har möjlighet att vinna en ballspel. Det finns ingen anledning att panik. Vi börjar självklart inte göra det vi ville, men vi kommer att vara OK och jag kommer att vara säker på det. Så oroa dig inte. " Du kan också köpa Russell Westbrook Tröja i vår butik.

Denna säsong ansågs vara uppbyggd för att vara väldigt annorlunda, med betydande rosteröverföring, drivkraften på Paul George om undertecknande och några tillägg för att öka deras djup. Men Thunder är mired i sin värsta franchise start sedan 2007-08. Paul George Tröja med hög kvalité!

"Det finns 78 fler spel," sa George. "För oss är det ett spel i taget. Imorgon kommer vi att begrava det här spelet när vi tittar på det på film och gör dig redo för Phoenix, men ta det bara en dag, ett spel i taget."