Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

Stephen Curry kunde återvända för att möta Raptors

Stephen Curry förväntas delta i praktiken på tisdag utan några restriktioner före en eventuell återgång till handling torsdag mot de östledande raptorerna, berättade tränare Steve Kerr media på måndagen. Stephen Curry Tröja till salu online butik.

"Han kanske," sa Kerr om möjligheten till Curry, som har missat nio matcher med en ansträngd vänster ljung och spelat mot Raptorsna. "Vi får se hur han gör imorgon."

Efter skottmorgonmorgon deltog Curry i en scrimmage. Kerr sa att Curry såg bra ut mot en grupp som inkluderade filmrumsmedarbetare och assisterande tränare Willie Green. Du kan också köpa Golden State Warriors Tröja i vår butik.

Golden State tenderar att kräva att spelare som kommer tillbaka från skada delta i åtminstone ett par rutiner innan de rensas för spel. Curry kommer att vara fullt på träning tisdag morgon, och krigare planerar att öva onsdag natt i Toronto. Basketlinne NBA med hög kvalitet!

I 12 matcher den här säsongen är Curry i genomsnitt 29,5 poäng, 6.1 hjälper och 5,0 returer. Krigarna är 10-2 med honom i lineupen, men bara 4-5 utan honom.