Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

Är det dags för Rockets att börja beklaga Chris Pauls kontrakt?

Houston Rockets gav Chris Paul ett fyraårigt maximalt kontrakt denna offseason. Han har kämpat för att börja säsongen, är det dags att börja ångra detta kontrakt? Houston Rockets Tröja till salu online butik.

Det var något han definitivt förtjänat och pengar som Rockets definitivt behöver göra efter den framgång som laget hade förra året med Paul som ledde vägen vid sidan av James Harden. De skapade en av de bästa backcourt tandemsna i hela ligan. Du kan också köpa James Harden Tröja i vår butik.

Nästan alla aspekter av Pauls spel är på en karriär låg utom i minuter och stjäl. Hans skyttelsträcka har varit borta under större delen av året och siffrorna visar det från hans fältmålprocent till hans frikastprocent. Chris Paul Tröja med hög kvalité!

 Så är det dags att börja ångra ett fyraårigt, högt engagemang för denna 33-årige? Inte riktigt. Paul producerar fortfarande bra och det är tidigt på säsongen fortfarande. För detta år är detta kontrakt bra och det var vad Houston Rockets var tvungen att göra efter förra säsongen. Men framöver kunde avtalet se mycket värre ut.