Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

Headlines

Spelare under lågsäsongen började träna en efter en. Los Angeles Lakers-stjärnan LeBron James uppdaterade sina sociala medier idag. Han lade upp en video av sin träning på Instagram och lockade många nätanvändare att titta på. James visade omfattande offensiva färdigheter i träningen, inklusive trepoängare med fast punkt, hoppare på mellan- och långdistans, Billiga Basket Tröja hoppare med steg tillbaka och attack efter korgen, vilket helt återspeglade hotet om att..
Read More
Den 21 juni, Peking-tid, när NBA går in i lågsäsongen, drar den årliga Summer League igång Basketlinne NBA. Årets Summer League i Las Vegas börjar officiellt den 8 juli, Peking-tid, och det kommer att vara många rookiespelare inblandade. Den amerikanske basketreportern Tim Reynolds berättade att det specifika spelschemat för NBA:s Las Vegas Summer League har släppts. Den första matchen kommer att spelas mellan Orlando Magic och Houston Rockets klockan 10:00 den 8 juli. Dessu..
Read More
Den 14 juni var ena sidan himlen och den andra var dödlig. I två på varandra följande matcher var Currys prestation annorlunda. I den senaste matchen slog Curry nästan sitt eget rekord, gjorde 43 poäng, och blev den största bidragsgivaren till Warriors seger. Han gick 14 mot 26 från planen, Billiga Basket Tröja 7 mot 14 från 3-poängsintervall och tog 10 returer utöver att göra mål i den matchen. I dagens match kom Curry till kort. Han spelade 37 minuter, gick 7-för-22 frå..
Read More
Den 7 juni, när Lakers höll en presskonferens för nye tränaren Darwin Hamm, svarade Hamm på en rad ämnen i en intervju med media. Bland dem pratade Hamm om Lakers-stjärnan Russell Westbrook. När han pratade om Westbrooks framtida status i laget sa Hamm: "Han är definitivt en av de viktigaste delarna av lagets framtid." Hamm sa: "Westbrook är en av de bästa spelarna som ligan någonsin har haft, hans karriär. Det är fortfarande en länge. Jag vet inte att folk alltid försöker ut..
Read More
Den 31 maj återvände Warriors till finalen efter 3 år i år Sedan Joe Lacob köpte Warriors 2010 har laget gått in i finalen 6 gånger på 12 år. Nyligen, enligt "Mercury News"-reportern Shayna Rubin, Basketlinne NBA sa Lacob i en intervju att han gillar 50%-sannolikheten och kommer att försöka fortsätta med det. 2009 draftade Warriors Curry. I juli 2010 förvärvade Lacob Warriors för 450 miljoner dollar. Från 2015 till 2019 gick Warriors in i finalen fem år i rad och vann tr..
Read More
Den 25 maj hade matchen mellan Warriors och Lone Ranger, efter de tre första kvartalen, gått in i "skräptiden", men Warriors bänkspelare spelade en attackvåg, vilket tvingade motståndarens general Doncic att återvända till publiken. Warriors låg efter med 70-99 under de tre första kvartalen med så många som 29 poäng Basketlinne NBA. I fjärde kvartalet lät Warriors huvudlaget vila och skickade en hel bänkuppställning. Lone Ranger var inte slarvig och lämnade fortfarande ..
Read More
Den 13 maj tillkännagav NBA officiellt att denna säsong kommer att lägga till MVP-utmärkelsen för finalerna i Eastern and Western Conference. NBA-reportern Nick Wright anser att Eastern Conference Finals MVP-trofé bör döpas efter LeBron James. NBA meddelade officiellt att Western Conference Finals MVP kommer att heta Magicians Cup, Billiga Basket Tröja och Eastern Conference Finals MVP kommer att heta Larry Bird Cup. I detta avseende kommenterade NBA-reportern Nick Wright: "..
Read More
Los Angeles Lakers har letat efter en ny huvudtränare under lågsäsongen efter att ha avslutat sitt samarbete med Frank Vogel. Förre Portland Trail Blazers tränare Terry Stotts var inbjuden till en intervju med Lakers. Den amerikanska basketreportern Wo Shen bröt nyheten, sa källor,Basketlinne NBA Lakers har kontaktat Stotts denna vecka för att fråga den andra sidans åsikt om att vara lagets tränare. Som huvudtränare för Portland Trail Blazers ledde Stotts laget till ått..
Read More
I Western Conference-semifinalerna i NBA-slutspelet slog Warriors Grizzlies med 117-116 och tog en ledning med 1-0. Warriors tränare Steve Kerr passerade milstolpen efter att ha vunnit matchen. Det var Kerrs 82:a slutspelsvinst i hans NBA-tränarkarriär, Billiga Basket Tröja och överträffade KC-Jones rekord med 81 vinster på nionde plats. De åtta bästa på listan är: Phil Jackson (229 segrar), Pat Riley (171 segrar), Popovich (170 segrar), Rivers (102 segrar), Larry Brown (1..
Read More
Den 22 april, mitt under grundserien, ryktades det att Lakers ville byta Russell Westbrook mot Wall, men nyligen avslöjade en expert att Lakers inte alls övervägde denna transaktion på allvar. Westbrook tillbringade en säsong med Lakers, och alla parter var missnöjda Billiga Basket Tröja. Han själv var inte nöjd och spelade inte sin sanna nivå. Laget var inte nöjda och fick inte det rekord man ville ha. Det finns även några lagkamrater som är missnöjda och inte integrerats..
Read More
Den 19 april spelade Golden State Warriors mot Denver Nuggets på hemmaplan, Warriors, som hade en ledning med 1-0, inledde ett våldsamt anfall i den tredje kvarten idag och vann slutligen matchen med en vändning med 126-106. Med en poäng på 2-0 åker Warriors till Denver för att tävla med sina motståndare i G3 och G4. I den här matchen fortsatte Curry att göra 34 poäng från bänken, Poole bidrog med 29 poäng och 8 assist och Thompson gjorde 21 poäng. För Nuggets hade Jokic 26 p..
Read More
Den 11 april spelade Golden State Warriors mot New Orleans Pelicans på slutdagen av grundserien idag. I en intervju med Warriors tränare Steve Kerr innan matchen började pratade han om Stephen Currys skada. Hans efterföljande comeback gjorde en förutsägelse. "Curry har en chans att återvända i G1 i slutspelet, men han kanske inte kan återvända i den matchen. Basketlinne NBA Vi behöver veta mer om Currys situation under de närmaste dagarna av träningen och sedan fatta ett bes..
Read More
Los Angeles Lakers drabbades av en förlustsvit på sex matcher efter att ha förlorat mot Denver Nuggets, vilket satte deras slutspelssituation i fara. I en intervju efter matchen berättade Anthony Davis om några problem med laget, och han påpekade också att han har kämpat med skador. Basketlinne NBA Efter att ha drabbats av en fotledsskada har de tjocka ögonbrynen stängts av i 18 matcher i rad, och den senaste matchen mot Pelicans har precis kommit tillbaka. Men i dagens match m..
Read More
Den 28 mars spelade Golden State Warriors borta mot Washington Wizards. Till slut, med Stephen Curry skadad, förlorade Warriors mot sina motståndare med 115-123 och drabbades av en två-match förlustrad. Uppgifterna visar att efter att Curry blev skadad och åsidosatt, hade Warriors ett rekord på 1 vinst och 5 förluster på sex matcher, och slog bara Heat i öst. Ett så dåligt resultat gjorde att de gick längre och längre bort från Grizzlies, Billiga Basket Tröja det tredje ra..
Read More
Den 22 mars sågs Los Angeles Lakers som favoriter till titeln tills säsongen startade. Men med lagets prestation under säsongen har vissa fans blivit frustrerade, inte vunnit en match på mer än två månader och nu fallit till sista plats i slutspelsområdet. Så huvudtränaren Frank Vogel blev måltavlan för slakt, och han hade också många tvivel. Den amerikanske basketreportern Mark Stein berättade att efter den här säsongen kommer Vogel att skiljas från Lakers, och de två sido..
Read More
I matchen mot Bucks kom Klay Thompson äntligen tillbaka till liv, vilket påminner folk om toppen Buddha som gjorde 60 poäng på 29 minuter. Han sköt 24-av-15 och gjorde 38 poäng på 34 minuter. Den viktigaste delen av Splash Brothers är tillbaka. När fansen såg ett så underbart framträdande av Klay kunde fansen inte låta bli att berömma honom, Billiga Basket Tröja men samtidigt fanns det en antydan till suck, för senast han hade ett liknande framträdande var i mars 2019. Det fi..
Read More
Den 6 mars förlorade Golden State Warriors mot Los Angeles Lakers med 116-124. Efter matchen uttryckte Golden State Warriors-stjärnan Stephen Curry sin frustration. Curry sa om lagets senaste rekord med 2-8: "Ska vi låta känslan av att förlora sprida sig? Vi kommer inte att vara så, Basketlinne NBA vi är inte den här typen av lag. Vi har visat vilka vi är, Jag vill bli sådan igen." "Men i dagens match, från början till slut, spelade vi inte en vinnande strategi för hela ..
Read More
Den 2 mars ställdes Lakers mot Lone Rangers på hemmaplan och hamnade under med 56-71 i första halvlek. LeBron - James hade 11 poäng och 4 returer, Malik - Monk 10 poäng, Billiga Basket Tröja Russell - Westbrook 6 poäng och 5 assist. Carmelo Anthony kom från bänken med 11 poäng och Houghton Tucker med 8 poäng. Luka Doncic gjorde 15 poäng och 5 returer för Mavericks, Jaylen Bronson 15 och Finney Smith 12. Under den första kvarten kunde Lakers fortfarande konkurrera med de..
Read More
Den 21 februari slog Stephen Curry All-Star Game 3-poängars rekord tidigt och slog till slut 16. I första halvlek slog Curry 8 trepoängare, och Paul Georges rekord darrar redan. 2016 gjorde George nio 3-poängare, Basketlinne NBA det tidigare All-Star-rekordet. I den matchen använde han 19 skott, vilket också är rekord. Efter att George, Lillard, Leonard, "Melon" Anthony och Curry fick 8 vardera. Curry slog enkelt rekordet idag, han gjorde bara 11 skott i första halvlek och gj..
Read More
Den 15 februari, efter att Klay Thompson kom tillbaka, förbättrades hans prestation gradvis, men i dag var han i trubbel och misslyckades med att göra tvåsiffriga mål för första gången. Thompson har spelat i 15 matcher sedan han kom tillbaka. När jag först kom tillbaka letade jag fortfarande efter känslan, men trots det kunde jag göra tvåsiffriga mål varje match. Billiga Basket Tröja Den sista matchen att slå Lakers var Thompsons höjdpunkt. Han gjorde 12 av 22 skott..
Read More
Den 7 februari publicerade NBA-dataexperten Kirk Goldsberry nyligen statistik om att Paul George under de senaste fem åren har gjort flest hoppskott och Curry har den högsta effektiva träfffrekvensen. Som framgår av tabellen, bland de 52 spelarna under de senaste 5 åren (från 2017), har George flest hoppskott, Lillard och Bill är rankade tvåa och trea, Billiga Basket Tröja Harden och Mike Collen Mumzer rankas 4:a till 5:a. Bland dessa fem spelare är endast Beals effektiva skott..
Read More
Den 25 januari, när säsongen startade, var Lakers mål ett mästerskap, men nu måste de nedgraderas till slutspel. Även detta minimimål kanske Lakers inte lätt kan uppnå. Imorgon kommer vi att spela mot Nets, och innan denna match har Lakers 23 segrar och 24 förluster, rankad åttonde i Western Conference. Om slutspelet börjar snart måste de spela slutspel, precis som förra året. Grizzlies, som även spelade i slutspelet förra året, Billiga Basket Tröja har blivit upp..
Read More
Den 17 januari slog Timberwolves Warriors med 119-99 på hemmaplan. Karl-Anthony Towns hade 26 poäng och 11 returer, Patrick Beverley och Jarrett Vanderbilt hade 10 poäng vardera. D'Angelo Russell spelade bara 22 minuter och hade 7 poäng och 12 assist. Billiga Basket Tröja Jaylen Norwell hade 17 poäng och Malik Beasley hade 16. Warriors general Stephen - Curry missade, Klay - Thompson hade 13 poäng, Jordan - Poole 20 poäng, Andrew - Wiggins och Otto - Porter gjorde 12 poäng varde..
Read More
Den 10 januari publicerade Los Angeles Lakers-stjärnans fans hemsida LeBron James om ett antal data om James karriär.Samtidigt tryckte James även om flera bilder efter att ha sett den. Billiga Basket Tröja Bland dem finns en intressant statistik: både James och Durant har 1 015 block, ranking 98:a i ligans historia. På den här bilden frågade amerikanska medier: "Är du förvånad över detta?" Dessutom publicerade James sina egna uppgifter i olika åldrar vid 17, 27 och ..
Read More
Den 3 januari spelade Los Angeles Lakers mot Minnesota Timberwolves på hemmaplan. De två lagen kämpade i fyra fjärdedelar i matchen. Till slut slog Lakers sina motståndare med 108 till 103. Även om Lakers vann matchen och visade sin styrka i båda ändarna av kvarten. Basketlinne NBA Men deras returer avslöjade problem i publiken, och all returdata släpar efter sina motståndare. Statistik visar att Lakers bara tog 28 returer i den här matchen, hälften av dem färre ä..
Read More
Den 26 december vann Warriors julkriget, men de passerade i en mycket svår situation.Det var 4 huvudtränare, 3 färre. Huvudtränaren Steve Kerr missade inte det, han kunde fortfarande befalla på plats och ledde laget tillbaka till toppen av listan. Tre främsta assisterande tränare var frånvarande. Basketlinne NBA Mike Brown och Chris De Marco bröt båda mot de nya reglerna för förebyggande och kontroll av kronan och placerades i isolering. En annan assisterande tränare, Kenny ..
Read More
Den 21 december, enligt den berömda NBA-reportern Shams Chalanya, värvade Lakers två spelare efter varandra.Billiga Basket Tröja Lakers kommer att använda ett svårt undantag för att skriva ett 10-dagars kort kontrakt med utvecklingsligan Wisconsin Bucks forward Jemario Jones. Dessutom kommer Lakers också att skriva på ett tvåvägskontrakt med Mason Jones från South Bay Lakers. Los Angeles Lakers Tröja Jomerio Jones spelade 6 matcher för Lakers under säsongen 2018-19, me..
Read More
Den 12 december förlorade Golden State Warriors mot Philadelphia 76ers med 93-102. I den här matchen, under Sebulls försvar, misslyckades Curry inte bara med att slå rekordet, laget förlorade också. Billiga Basket Tröja Samtidigt samlade amerikanska medier en del data om Sebull, vilket speglar hans defensiva förmåga mot Curry. Enligt statistiken, Facing Curry, gjorde Sebull bara 2 av 13 skott, inklusive 1 av 9 skott från bortom trepunktslinjen. Därför blev Sable den första s..
Read More
Den 4 december slog Golden State Warriors Phoenix Suns med 22 poäng 118-96 på hemmaplan Billiga Basket Tröja. Samtidigt skapade Warriors också en magisk datapost. Enligt statistiken har Warriors vunnit 11 hemmamatcher i rad med mer än 13 poäng, vilket gör det lika med NBA:s historiska rekord. Det är värt att nämna att senast det var möjligt var Warriors säsongen 2014-15. Efter denna match kom Warriors rekord till 19 vinster och 3 förluster, och Suns kom till 19 vinster o..
Read More
Den 29 november besegrade Los Angeles Lakers Detroit Pistons på hemmaplan. Innan det här spelet pratade James och Stewart om konstant, men i dagens spel kan James sägas "hänga" Stewart på datan.Billiga Basket Tröja Enligt statistiken spelade James 37 minuter och gjorde 12 av 20 skott, inklusive 4 av 9 3-poängare och gjorde 32 poäng, 5 returer och 9 assist. Stewart spelade 26 minuter, gjorde 2 av 7 skott och bara 5 poäng, 6 returer och 1 assist. Dessutom använde James till o..
Read More
Den 22 november besegrade Golden State Warriors Toronto Raptors med 119-104. I den här kampanjen, Basketlinne NBA när Curry bara fick 12 poäng, fick Poole 33. Hans enastående prestation hjälpte också laget att vinna lätt och han satte ett antal datarekord. Först gjorde Poole 10 av 13 skott och 8 av 11 trepoängare. Han gjorde 33 poäng, 4 returer och 4 assist. Detta är första gången Poole har gjort 30 poäng i rad i sin NBA-karriär. För det andra gjorde han 8 trepoängar..
Read More
Den 15 november förlorade Golden State Warriors mot Charlotte Hornets 102-106 och slutade med en segerserie på sju matcher Drummond Green pratade om lagets nederlag och han ser också fram emot en tävling med Durant Billiga Basket Tröja. Green sa: "Att vinna bortamatcher kräver en annan nivå av intensitet och koncentration (hemifrån). Vi måste visa tillräckligt med prestationer på bortamatchen, och vi har inte kunnat göra det i den här matchen." "I nästa match kommer vi ..
Read More
Den 8 november, för 75 år sedan idag, spelade Warriors sin första NBA-match. Den 8 november 1946, under den första säsongen av NBA (som då kallades BAA), spelade Philadelphia Warriors för första gången och besegrade Pittsburgh Ironman med 81-75 på hemmaplan. Basketlinne NBA Philadelphia Warriors är föregångaren till de nuvarande Warriors. Då fanns det en berömd spelare Joe Fox. Han var den första poängledaren i ligans historia. Warriors spelade mot Rockets idag för ..
Read More
Den 1 november fortsatte NBA grundserien, Los Angeles Lakers slog Houston Rockets med 95-85 på hemmaplan. Lakers-stjärnan LeBron James spelade 34 minuter i matchen. Han gjorde 6 av 19 skott och missade 6 frikast. Han gjorde 15 poäng, 7 returer och 8 assist. Billiga Basket Tröja Han hade också 4 steals och 1 block. Ur datasynpunkt kan Zhan Huangs spel beskrivas som lite mediokert, men han skickade många högljuslinser i det här spelet. I den andra kvarten av matchen fullbordade..
Read More
Den 25 oktober besegrade Warriors Kings med 119-107 på bortaplan. Warriors (3-0) förblir obesegrade under den nya säsongen. Stephen Curry hade 27 poäng, 10 assist och 7 returer, Jordan Poole 22 poäng, Andrew Wiggins 17 poäng, Draymond Green 14 poäng, 7 assist och 6 returer. Basketlinne NBA Damian Lee gjorde 11 poäng från bänken och Gary Payton II gjorde 10 poäng. Kings (1-2) kraschade under de sista 4 minuterna. Harrison Barnes hade 24 poäng och 7 returer, Rijon Holmes hade 1..
Read More
Den 17 oktober var den ordinarie säsongen för den nya säsongen på väg att börja. Lakers huvudtränare Frank Vogel intervjuades av media efter träning och berättade om situationen för flera skadade soldater i laget. Billiga Basket Tröja Vogel avslöjade att Nunn och Munch inte är säkra på om de kan delta i öppnaren, och Ellington är ännu mindre benägna att delta i öppnaren. "Munch, Nunn och Ellington deltog alla i träningen idag, men Ellington deltog bara i skjuttr..
Read More
Den 11 oktober förlorade Lakers mot Suns 94-123 på hemmaplan. The Suns har 2 vinster och 1 förlust. Chris Paul hade 15 poäng och 5 assist, Landry Shamet hade 13 poäng och DeAndre Ayton hade 11 poäng och 9 returer. JaVale McGee kom från bänken med 12 poäng och 9 returer. Billiga Basket Tröja Lakers förlorade alla fyra försäsongsmatcherna och har förlorat mot Suns två gånger. LeBron James är ute. Anthony Davis gjorde 19 poäng, 6 assist och 3 returer. Russell Westbrook..
Read More
Den 7 oktober lämnade Lakers inte direkt efter att ha förlorat mot Suns i Phoenix, utan såg WNBA -matchen på plats. Lakers spel var planerat tidigare i dag, Billiga Basket Tröja eftersom WNBA-semifinalen kommer att hållas efter matchen och Phoenix Mercury kommer att spela mot Las Vegas-esset hemma. "Brother Thick Eyebrow" Anthony Davis avslöjade att hela laget kommer att stanna kvar på scenen efter matchen och titta på damernas basketmatch. Under Lakers -spelet deltog också..
Read More
28 september, idag är det 56: e födelsedagen för Warriors -tränaren Steve Kerr, och det är också Warriors mediedag. Krigareofficer twittrade för att gratulera honom. "7 säsonger, 5 gånger i finalen, 3 mästerskap. Basketlinne NBA Följ med oss, gratulera Steve Kerr på hans födelsedag och granska de klassiska scenerna sedan Kerr gick med i Warriors." Den officiella tweeten skrev och lade också upp en video. Kerr har vunnit fem mästerskap i sin spelarkarriär, bland annat ..
Read More
Nyligen har Anthony Davis agent Rich Paul avslöjat att under den nya säsongen kommer Zhanmei att byta till fjärde och femte position. I detta avseende dök Lakers berömda James Worthy nyligen upp på programmet "Spectrum Sports Net" och sa att Davis är det bästa valet att spela femte positionen, Billiga Basket Tröja eftersom de andra femte positionerna helt enkelt inte kan hindra honom. Enligt Worthys uppfattning passar den femte positionen faktiskt bra för Davis. Om han intar de..
Read More
Den 13 september, enligt amerikanska medierapporter, bytte Los Angeles Lakers Marc Gasol till Grizzlies i utbyte mot Wang Zhelins teckningsrätter. Detta har orsakat heta diskussioner, men omvärlden är i allmänhet inte optimistisk att Lakers kommer att skriva på honom. Basketlinne NBA Amerikanska basketreportören Jovan Buha pratade om Wang Zhelin i sociala medier. Han tror att det mest troliga resultatet är att de två sidorna inte kommer att skriva under. "För Lakers är den ..
Read More
Den 3 september, enligt amerikanska medierapporter, intervjuades Klay Thompson, som gradvis återhämtade sig nyligen, av media och berättade om sina mål för den nya säsongen. Billiga Basket Tröja Han sa att från och med nu krävs en stark återhämtning. "Jag kommer definitivt att komma tillbaka den här säsongen, tack och lov, och jag kommer att sätta foten på banan igen. Skadan är verkligen för svår, men det här är en del av tävlingsidrott. Jag kommer tillbaka stark..
Read More
Den 30 augusti är Kobe Bryants samlingar alltid lätta att sälja. Nyligen såldes en uppsättning av hans foton till höga priser, var och en överstiger $ 10 000. Dessa åtta foton har aldrig offentliggjorts tidigare, Billiga Basket Tröja och de gjordes till NFT -auktioner online och var och en såldes för mer än $ 10.000. Enligt rapporter togs denna grupp foton 1999 och var ursprungligen avsedd att publiceras i en tidning, Los Angeles Lakers Tröja men den användes inte ..
Read More
Den 23 augusti, Basket Tröja Barn enligt affärsidrottsreporter Darren Lowell, såldes signaturtröjan som Magic Johnson hade på sig i finalen 1980 i morse för 1,5 miljoner dollar. Säsongen 1979-80 var Magic Johnsons rookiesäsong. Han gjorde i genomsnitt 18 poäng, 7,7 returer, 7,7 assist och 2,4 stjäl under grundserien. Under det första året av sin karriär hjälpte han Lakers att nå finalen. Los Angeles Lakers Tröja Barn Han ersatte honom till och med under Den ..
Read More
Blomstershowen Otto Porter 2013 är en av de mer intressanta värvningarna för Warriors under denna lågsäsong. I en intervju med "NBC Sports" -reporter Monte Poole nyligen sa Porter att han för närvarande mår bra fysiskt och har återvänt till sitt toppläge. Han kommer att använda höjd och atletisk förmåga för att hjälpa Warriors, och han har inget emot att starta eller byta ut. . Porters karriär har alltid skadats av skador. Billiga Basket Tröja I mitten av säsongen 202..
Read More
Den 8 augusti intervjuades Lakers nya hjälpmedel Kendrick Nunn. På tal om utsikterna för Russell Westbrook, LeBron James och Anthony Davis trion sa Nunn: "Jag tror att det skulle vara bra.Billiga Basket Tröja Detta omklädningsrum är mycket begåvat och erfaren. Tillsammans med några nya spelare som jag själv och Talen (Holden Tucker) , Jag tycker att det är bra att springa fram och tillbaka på banan, och att spela kraftigt, det vore fantastiskt. " På tal om honom och Tucke..
Read More
Enligt amerikanska medierapporter avslöjade flera källor att den outkastade Jacquely McLaughlin och Warriors nådde en överenskommelse om att gå med. Jaquery McLaughlin är en 1,93 meter vakt från University of California, Santa Barbara, han är senior i år. Billiga Basket Tröja Han gjorde i genomsnitt 16 poäng, 5,2 assist, 3,5 returer och 1,5 steals den här säsongen. I gårdagens utkast valde Warriors Jonathan Cuminga med 7: e valet och Moses Moody med 14: e valet&nbs..
Read More
Lakers och Westbrook kan slå sig ihop nästa säsong. Enligt "Action Network" -reporter Matt Moore blir denna transaktion mer och mer sannolikt att inträffa från och med söndag kväll lokal tid. I förgårs, enligt "The Painted Lines" -reporter Austin Krell, Billiga Basket Tröja så långt han vet har Lakers gjort några framsteg när det gäller att förfölja Westbrook, och Lakers och Wizards har haft preliminära diskussioner om detta. Idag blir möjligheten för Lakers och ..
Read More