Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

Lakers slog Suns knappt för första segern

I grundserien i NBA besegrade Lakers Suns med nöd och näppe 100-95 för att vinna sin första seger för den nya säsongen.

Lakers (1-1): Davis 30 poäng, 13 returer, 3 steals och 3 block, James 21 poäng, 8 returer och 9 assist, Russell 14 poäng, 4 returer och 5 assist, Reeves 10 poäng, Vincent 7 poäng och 3 returer 6 assist, Wood 7 poäng och 10 returer, Hachimura 7 poäng; Suns (1-1): Durant 39 poäng och 11 returer, Gordon 15 poäng, Goodwin 14 poäng och 6 returer, Billiga Basket Tröja Okogie 10 poäng och 8 returer 3 assist, Grayson Allen 6 poäng, 6 returer och 4 assist, Nurkic 4 poäng, 9 returer och 3 assist

I det här spelet har både Booker och Bill vapenvila, och Durant leder laget med en enda kärna. I den första kvarten av matchen fick Lakers en perfekt 7-0-start, men hamnade i en poängtorka under andra halvan av kvartalet.The Suns fullbordade comebacken och ledde med 12 poäng in i andra kvartalet. I den andra kvarten hittade Lakers sin offensiva status igen, och James och James slog sig ihop för att skapa en klimax för att fullborda ledningen.I slutet av halvleken hamnade Lakers under med 4 poäng.

I tredje kvartalet hamnade de två sidorna i ett dödläge. Durant gjorde 15 poäng i en enda kvart. The Suns förlitade sig på en liten klimax i slutet av kvartalet för att leda med 10 poäng in i den sista kvarten Los Angeles Lakers Tröja. Under den sista kvarten av matchen föll Suns i en poängtorka och gjorde bara 1 av 14 skott. Lakers gjorde en klimax för att fullborda ledningen. I det kritiska ögonblicket gjorde Durant 4 poäng i rad för att kvittera poängen, och James gjorde 4 poäng i rad för att dra ifrån igen. Till slut besegrade Lakers Suns med 100-95.