Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

Folket som Lakers såg fram emot att äntligen öppnade eld

Los Angeles Lakers besegrade Sacramento Kings 115-94 som gäst, och de gjorde en bra start för de 7 på varandra följande besökarna. Kyle Kuzma är Lakers mästare för att vinna detta spel, han tar den tunga bördan i det offensiva slutet för att leda laget. Den mest iögonfallande statistiken för Kuzma i detta spel är de vinnande poängen. När han var på banan vann laget med 29 poäng,Billiga Basket Tröja vilket räcker för att återspegla hans värde. Det är hans enastående prestation som etablerade segern för Lakers.

Kuzma spelade en viktig roll när Lakers gjorde en liten höjdpunkt i andra kvartalet för att etablera ledningen, och när Kings startade en kontring i tredje kvartalet och minskade gapet till 10 poäng, steg Kuzma upp för att ta över spelet. Med 33,2 sekunder kvar i tredje kvartalet slog Kuzma en trepekare högst upp i bågen, vilket stabiliserade situationen för Lakers. Efter inledningen av fjärde kvartalet behöll Kuzma en bra känsla. Han gjorde först ett genombrott och slog sedan en trepekare i en 0-graders vinkel till höger. Han gjorde 5 poäng och ledde laget till en 12-4 spurt Lakers utnyttjade. Öppen till 23 poäng förseglade de nästan segern.

Sedan Zhan Mei var frånvarande har folk väntat på att Kuzmas offensiv ska brista ut, och han avfyrade inte helt förrän det här spelet mot kungen. Detta är en manifestation av Kuzmas förmåga. Lakers kommer att möta starkare motståndare i sin nästa bilresa. Los Angeles Lakers Tröja De behöver Kuzma för att hålla kontakten, så att laget blir mer konkurrenskraftigt, och detta är den bästa möjligheten för Kuzma att bevisa sitt värde.