Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

Lakers är mer benägna att få Westbrook

Lakers och Westbrook kan slå sig ihop nästa säsong. Enligt "Action Network" -reporter Matt Moore blir denna transaktion mer och mer sannolikt att inträffa från och med söndag kväll lokal tid. I förgårs, enligt "The Painted Lines" -reporter Austin Krell, Billiga Basket Tröja så långt han vet har Lakers gjort några framsteg när det gäller att förfölja Westbrook, och Lakers och Wizards har haft preliminära diskussioner om detta. Idag blir möjligheten för Lakers och Westbrook att gå ihop allt större och större.

Westbrook föddes i Long Beach, Kalifornien, slutförde gymnasiet i Kalifornien och spelade senare för UCLA. Det kan sägas att det också är hemma att gå med i Lakers. Dessutom spelade Westbrook 65 matcher för Wizards säsongen 2020-21, i genomsnitt 22,2 poäng, 11,5 returer och 11,7 assist per match, och i snitt en tredubbel för fjärde gången i karriären. Han och Bill förde Wizards till slutspelet och visade att 32-åringen fortfarande kan slåss.

Westbrooks femåriga 205 miljoner kontrakt löper ut 2023, och det kan hoppa ur kontraktet 2022. Årslönen för säsongen 2021-22 är 44,21 miljoner. Tidigare nyheter sa att de försvarande besegrade Lakers har letat efter arrangörer och tredje stjärnor, och Westbrook är utan tvekan lämplig för denna roll. Och Westbrook, som bara har varit i finalen hittills i sin karriär,Los Angeles Lakers Tröja vill utan tvekan tävla om mästerskapet, och att komma till Lakers för att gå ihop med Zhan Mei kommer att göra honom nära mästerskapet igen. Kommer Westbrook verkligen att ta på sig den lila och guldtröjan?