Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

Headlines

Den 29 november besegrade Los Angeles Lakers Detroit Pistons på hemmaplan. Innan det här spelet pratade James och Stewart om konstant, men i dagens spel kan James sägas "hänga" Stewart på datan.Billiga Basket Tröja Enligt statistiken spelade James 37 minuter och gjorde 12 av 20 skott, inklusive 4 av 9 3-poängare och gjorde 32 poäng, 5 returer och 9 assist. Stewart spelade 26 minuter, gjorde 2 av 7 skott och bara 5 poäng, 6 returer och 1 assist. Dessutom använde James till o..
Read More
Den 22 november besegrade Golden State Warriors Toronto Raptors med 119-104. I den här kampanjen, Basketlinne NBA när Curry bara fick 12 poäng, fick Poole 33. Hans enastående prestation hjälpte också laget att vinna lätt och han satte ett antal datarekord. Först gjorde Poole 10 av 13 skott och 8 av 11 trepoängare. Han gjorde 33 poäng, 4 returer och 4 assist. Detta är första gången Poole har gjort 30 poäng i rad i sin NBA-karriär. För det andra gjorde han 8 trepoängar..
Read More
Den 15 november förlorade Golden State Warriors mot Charlotte Hornets 102-106 och slutade med en segerserie på sju matcher Drummond Green pratade om lagets nederlag och han ser också fram emot en tävling med Durant Billiga Basket Tröja. Green sa: "Att vinna bortamatcher kräver en annan nivå av intensitet och koncentration (hemifrån). Vi måste visa tillräckligt med prestationer på bortamatchen, och vi har inte kunnat göra det i den här matchen." "I nästa match kommer vi ..
Read More
Den 8 november, för 75 år sedan idag, spelade Warriors sin första NBA-match. Den 8 november 1946, under den första säsongen av NBA (som då kallades BAA), spelade Philadelphia Warriors för första gången och besegrade Pittsburgh Ironman med 81-75 på hemmaplan. Basketlinne NBA Philadelphia Warriors är föregångaren till de nuvarande Warriors. Då fanns det en berömd spelare Joe Fox. Han var den första poängledaren i ligans historia. Warriors spelade mot Rockets idag för ..
Read More
Den 1 november fortsatte NBA grundserien, Los Angeles Lakers slog Houston Rockets med 95-85 på hemmaplan. Lakers-stjärnan LeBron James spelade 34 minuter i matchen. Han gjorde 6 av 19 skott och missade 6 frikast. Han gjorde 15 poäng, 7 returer och 8 assist. Billiga Basket Tröja Han hade också 4 steals och 1 block. Ur datasynpunkt kan Zhan Huangs spel beskrivas som lite mediokert, men han skickade många högljuslinser i det här spelet. I den andra kvarten av matchen fullbordade..
Read More
Den 25 oktober besegrade Warriors Kings med 119-107 på bortaplan. Warriors (3-0) förblir obesegrade under den nya säsongen. Stephen Curry hade 27 poäng, 10 assist och 7 returer, Jordan Poole 22 poäng, Andrew Wiggins 17 poäng, Draymond Green 14 poäng, 7 assist och 6 returer. Basketlinne NBA Damian Lee gjorde 11 poäng från bänken och Gary Payton II gjorde 10 poäng. Kings (1-2) kraschade under de sista 4 minuterna. Harrison Barnes hade 24 poäng och 7 returer, Rijon Holmes hade 1..
Read More
Den 17 oktober var den ordinarie säsongen för den nya säsongen på väg att börja. Lakers huvudtränare Frank Vogel intervjuades av media efter träning och berättade om situationen för flera skadade soldater i laget. Billiga Basket Tröja Vogel avslöjade att Nunn och Munch inte är säkra på om de kan delta i öppnaren, och Ellington är ännu mindre benägna att delta i öppnaren. "Munch, Nunn och Ellington deltog alla i träningen idag, men Ellington deltog bara i skjuttr..
Read More
Den 11 oktober förlorade Lakers mot Suns 94-123 på hemmaplan. The Suns har 2 vinster och 1 förlust. Chris Paul hade 15 poäng och 5 assist, Landry Shamet hade 13 poäng och DeAndre Ayton hade 11 poäng och 9 returer. JaVale McGee kom från bänken med 12 poäng och 9 returer. Billiga Basket Tröja Lakers förlorade alla fyra försäsongsmatcherna och har förlorat mot Suns två gånger. LeBron James är ute. Anthony Davis gjorde 19 poäng, 6 assist och 3 returer. Russell Westbrook..
Read More
Den 7 oktober lämnade Lakers inte direkt efter att ha förlorat mot Suns i Phoenix, utan såg WNBA -matchen på plats. Lakers spel var planerat tidigare i dag, Billiga Basket Tröja eftersom WNBA-semifinalen kommer att hållas efter matchen och Phoenix Mercury kommer att spela mot Las Vegas-esset hemma. "Brother Thick Eyebrow" Anthony Davis avslöjade att hela laget kommer att stanna kvar på scenen efter matchen och titta på damernas basketmatch. Under Lakers -spelet deltog också..
Read More
28 september, idag är det 56: e födelsedagen för Warriors -tränaren Steve Kerr, och det är också Warriors mediedag. Krigareofficer twittrade för att gratulera honom. "7 säsonger, 5 gånger i finalen, 3 mästerskap. Basketlinne NBA Följ med oss, gratulera Steve Kerr på hans födelsedag och granska de klassiska scenerna sedan Kerr gick med i Warriors." Den officiella tweeten skrev och lade också upp en video. Kerr har vunnit fem mästerskap i sin spelarkarriär, bland annat ..
Read More
Nyligen har Anthony Davis agent Rich Paul avslöjat att under den nya säsongen kommer Zhanmei att byta till fjärde och femte position. I detta avseende dök Lakers berömda James Worthy nyligen upp på programmet "Spectrum Sports Net" och sa att Davis är det bästa valet att spela femte positionen, Billiga Basket Tröja eftersom de andra femte positionerna helt enkelt inte kan hindra honom. Enligt Worthys uppfattning passar den femte positionen faktiskt bra för Davis. Om han intar de..
Read More
Den 13 september, enligt amerikanska medierapporter, bytte Los Angeles Lakers Marc Gasol till Grizzlies i utbyte mot Wang Zhelins teckningsrätter. Detta har orsakat heta diskussioner, men omvärlden är i allmänhet inte optimistisk att Lakers kommer att skriva på honom. Basketlinne NBA Amerikanska basketreportören Jovan Buha pratade om Wang Zhelin i sociala medier. Han tror att det mest troliga resultatet är att de två sidorna inte kommer att skriva under. "För Lakers är den ..
Read More
Den 3 september, enligt amerikanska medierapporter, intervjuades Klay Thompson, som gradvis återhämtade sig nyligen, av media och berättade om sina mål för den nya säsongen. Billiga Basket Tröja Han sa att från och med nu krävs en stark återhämtning. "Jag kommer definitivt att komma tillbaka den här säsongen, tack och lov, och jag kommer att sätta foten på banan igen. Skadan är verkligen för svår, men det här är en del av tävlingsidrott. Jag kommer tillbaka stark..
Read More
Den 30 augusti är Kobe Bryants samlingar alltid lätta att sälja. Nyligen såldes en uppsättning av hans foton till höga priser, var och en överstiger $ 10 000. Dessa åtta foton har aldrig offentliggjorts tidigare, Billiga Basket Tröja och de gjordes till NFT -auktioner online och var och en såldes för mer än $ 10.000. Enligt rapporter togs denna grupp foton 1999 och var ursprungligen avsedd att publiceras i en tidning, Los Angeles Lakers Tröja men den användes inte ..
Read More
Den 23 augusti, Basket Tröja Barn enligt affärsidrottsreporter Darren Lowell, såldes signaturtröjan som Magic Johnson hade på sig i finalen 1980 i morse för 1,5 miljoner dollar. Säsongen 1979-80 var Magic Johnsons rookiesäsong. Han gjorde i genomsnitt 18 poäng, 7,7 returer, 7,7 assist och 2,4 stjäl under grundserien. Under det första året av sin karriär hjälpte han Lakers att nå finalen. Los Angeles Lakers Tröja Barn Han ersatte honom till och med under Den ..
Read More
Blomstershowen Otto Porter 2013 är en av de mer intressanta värvningarna för Warriors under denna lågsäsong. I en intervju med "NBC Sports" -reporter Monte Poole nyligen sa Porter att han för närvarande mår bra fysiskt och har återvänt till sitt toppläge. Han kommer att använda höjd och atletisk förmåga för att hjälpa Warriors, och han har inget emot att starta eller byta ut. . Porters karriär har alltid skadats av skador. Billiga Basket Tröja I mitten av säsongen 202..
Read More
Den 8 augusti intervjuades Lakers nya hjälpmedel Kendrick Nunn. På tal om utsikterna för Russell Westbrook, LeBron James och Anthony Davis trion sa Nunn: "Jag tror att det skulle vara bra.Billiga Basket Tröja Detta omklädningsrum är mycket begåvat och erfaren. Tillsammans med några nya spelare som jag själv och Talen (Holden Tucker) , Jag tycker att det är bra att springa fram och tillbaka på banan, och att spela kraftigt, det vore fantastiskt. " På tal om honom och Tucke..
Read More
Enligt amerikanska medierapporter avslöjade flera källor att den outkastade Jacquely McLaughlin och Warriors nådde en överenskommelse om att gå med. Jaquery McLaughlin är en 1,93 meter vakt från University of California, Santa Barbara, han är senior i år. Billiga Basket Tröja Han gjorde i genomsnitt 16 poäng, 5,2 assist, 3,5 returer och 1,5 steals den här säsongen. I gårdagens utkast valde Warriors Jonathan Cuminga med 7: e valet och Moses Moody med 14: e valet&nbs..
Read More
Lakers och Westbrook kan slå sig ihop nästa säsong. Enligt "Action Network" -reporter Matt Moore blir denna transaktion mer och mer sannolikt att inträffa från och med söndag kväll lokal tid. I förgårs, enligt "The Painted Lines" -reporter Austin Krell, Billiga Basket Tröja så långt han vet har Lakers gjort några framsteg när det gäller att förfölja Westbrook, och Lakers och Wizards har haft preliminära diskussioner om detta. Idag blir möjligheten för Lakers och ..
Read More
Enligt amerikanska medierapporter är Warriors intresserade av att få Cavaliers startpunktvakt Colin Sexton genom en handel, men de är ovilliga att skicka årets utkast nr 7 eller James Wiseman i handeln. Basketlinne NBA Cavaliers har börjat sälja Sexton offentligt, och många NBA-lag är intresserade av honom. Det rapporteras att Warriors också är intresserade av att få Colin Sexton genom en handel, Golden State Warriors Tröja men de är ovilliga att skicka årets nr 7-..
Read More
Den 11 juli talade Lakers framåt Kyle Kuzma om sin träningsplan utanför säsongen i en intervju Billiga Basket Tröja. "Jag tränar min bollkontroll så att jag kan hålla bollen till den skjutpunkt jag vill ha och spela mer effektivt, Los Angeles Lakers Tröja istället för att bara vara en skytt som hukar i hörnet." ..
Read More
I årets gemensamma rättegång för NBA-nybörjare har Tennessees nybörjare potentiella nybörjare Keen Johnson ett fysiskt hopp på 48,0 tum (1,22 meter), vilket slår det historiska rekordet för NBA-rättegången. Billiga Basket Tröja Enligt det senaste mock-utkastet förväntas Johnson väljas av Magic med den åttonde totala plockningen, men enligt Johnson själv kommer Rockets att intervjua honom. Dessutom, enligt Warriors och lagreporter Anthony Slater, såg Steve Kerr och ..
Read More
Lakers historia är bländande, jag är rädd att även O'Neal inte insåg detta tydligt. Nyligen uppdaterade O'Neal sociala medier och släppte topp 5 i NBA-finalen med poängen 30+. Förutom Jordanien är de andra fem (och bundna) alla Lakers-spelare. Jerry West har fått 30+ poäng i 31 finaler, rankad som första i NBA-historien; Jordan rankade som nummer två med 23 gånger. Billiga Basket Tröja James (22 gånger) och Elgin Baylor (19 gånger) rankades tredje respektive fjärd..
Read More
Nyligen gjorde James några kommentarer som svar på stjärnornas täta skador den här säsongen, vilket orsakade heta diskussioner. "First James Black" Skip Bayless attackerade överraskande James, men Lakers legender Robert Horry och James Worthy stödde båda James. Årets slutspel har drabbats av täta stjärnskador, så mycket att folk med skämt påstår att det hälsosammaste laget i år blir mästerskapet. I detta avseende bombade James en gång ligan för två dagar sedan och sa att..
Read More
Sedan 2011 kommer detta år att vara första gången som James eller Curry inte kommer att ses i finalen. Men NBA-stjärnan Bosh sa i en intervju att detta inte är en "stor jordbävning." Båda har presterat bra de senaste tio åren. Detta är bara en trivial fråga för dem. Billiga Basket Tröja De vet vad som händer i det här långa och konstiga. säsong är det viktigaste. I intervjun sa Bosh att det inte är en stor sak för Jankudu att missa finalen, trots allt har de två prest..
Read More
Den 5 juni, enligt amerikanska medierapporter, förväntas Lakers och Knicks jaga skytten Doug McDermott på marknaden för fri byråer i sommar. Mike Dermot, 29, är rookie nr 11 i första omgången 2014. Billiga Basket Tröja Sedan 2018 har han spelat för Indiana Pacers. Den här säsongen spelade Doug McDermott 66 matcher med Pacers, varav 29 startade. Han var i genomsnitt en karriärhög 13,6 poäng per match, och hans fältmålprocent var också en karriärhög 53,2%, och ..
Read More
James och Curry är inte bara "barn till Akron", de två har fler likheter. Nyligen sa Klay Thompsons far, Mitchell Thompson, i en intervju med "The Athletic" att Curry är mycket lik James när han tar hand om sin kropp, och han hade förväntat sig att Curry skulle utföra MVP-nivå den här säsongen. Billiga Basket Tröja Enligt Tangs uppfattning kan Curry alltid ta hand om sig själv och hålla sin kropp i sitt bästa skick. För att uppnå topprestanda tillbringade Curry mycket tid..
Read More
Den 23 maj startar Lakers slutspelet i morgon och de har inte vunnit hemma i slutspelet på åtta år. Ja, Lakers vann mästerskapet förra året, men de spelade i Orlando's Bubble, Basketlinne NBA inte i Lakers 'Staples Center. Förra gången Lakers vann ett slutspelet i Staples Center var den 18 maj 2012. Vid den tiden hade LeBron James inte vunnit mästerskapet. Lakers besegrade Thunder vid den tiden och deras motståndare var Kevin Durant, Russell Westbrook och James Harden. Los ..
Read More
Den 17 maj slog Warriors Grizzlies 113-101 hemma. Stephen Curry fick 46 poäng och blev säsongens ledande ledare. Billiga Basket Tröja Efter att ha fått 46 poäng idag var Curry i genomsnitt 31,98 poäng per match den här säsongen, med totalt 2015 poäng. Det är värt att nämna att om Curry gör 47 poäng i dagens match, kommer hans poängmedelvärde den här säsongen att nå 32 poäng. Tyvärr gjorde Curry 5 av 6 frikast från frikastlinjen idag.Golden State Warriors Tröja ..
Read More
Den 9 maj, om Lakers framgångsrikt försvarar sin titel, kan det vara det svåraste försvaret i historien. I NBA: s historia har det aldrig varit ett lag som rankades lägre än topp 6 under ordinarie säsong för att vinna mästerskapet, och Lakers rankas nu som sjunde och kan behöva spela slutspelet. Efter att ha förlorat mot Blazers igår, kom Lakers efter med 1,5 matcher, Basketlinne NBA och utan en oavgjort fördel är det svårt att hoppa ur slutspelet. I NBA-historien vann bar..
Read More
Los Angeles Lakers tappade en ledning på 17 poäng. De förlorade mot Dallas Mavericks 93-108 på vägen. Lakers, som ursprungligen hade fördelen inuti, sprängdes helt av Lone Ranger, varför de förlorade ett bra spel. Lakers Davis är tillbaka, tillsammans med Drummond, Harrell, Gasol och andra spelare inuti, och Lone Ranger saknar Porzingis, Basket Tröja Barn Lakers borde vara helt borta från sina motståndare när det gäller intern styrkajämförelse. Men det faktiska spelet ä..
Read More
Den 13 april, i Golden State Warriors seger 116-107 över Denver Nuggets, Billiga Basket Tröja fick Curry 53 poäng och skapade 9 mirakel. Först blev Curry Warriors ledande målskytt. För det andra har Curry 20+ i ett enda kvartal för 29: e gången av säsongen, och rankas först i aktiv tjänst, näst efter Kobe (36 gånger) eftersom det fanns statistik över ett kvartal 1997. För det tredje har Curry 7 på varandra följande 30+ matcher. Han har också blivit den första Warri..
Read More
Brooklyn Nets spelade mot Los Angeles Lakers på hemmaplan, till slut, under ledning av Andre Drummond, Billiga Basket Tröja upprörde Lakers sina motståndare med en seger 126-101. I denna strid kämpade Zhuang Shen den starkaste striden för att komma till Lakers. I den här kampanjen spelade Drummond bara 22 minuter, han var 8 av 15, fick 20 poäng och 11 returer, inklusive 4 offensiva returer. Efter första halvlek hade Drummond 11 poäng och 8 returer, men Lakers hamnade inte b..
Read More
Los Angeles Lakers besegrade Sacramento Kings 115-94 som gäst, och de gjorde en bra start för de 7 på varandra följande besökarna. Kyle Kuzma är Lakers mästare för att vinna detta spel, han tar den tunga bördan i det offensiva slutet för att leda laget. Den mest iögonfallande statistiken för Kuzma i detta spel är de vinnande poängen. När han var på banan vann laget med 29 poäng,Billiga Basket Tröja vilket räcker för att återspegla hans värde. Det är hans enaståend..
Read More
Los Angeles Lakers-stjärna LeBron James uppdaterade sina sociala medier och lade upp en bild av sig själv som återhämtade sig i den hyperbariska syrekammaren. Han skrev: ”Min ekologiska kupolbädd under de närmaste veckorna.” Du vet, James led en hög fotledsförstuvning innan, Billiga Basket Tröja och det skulle ta honom 4-6 veckor att komma tillbaka. Det är värt att nämna att James kommer att använda många högteknologiska produkter för att få kroppen att reparera ..
Read More
Golden State Warriors-stjärnan Klay Thompson uppdaterade sociala medier och lade upp en video om sig själv som tränade trepekar i det nedre hörnet. Billiga Basket Tröja Trots att han inte kan hoppa just nu gjorde Thompson 12 trepekare i rad. Innan skottet började vände sig Thompson och ropade: "Tre pekare från nedre hörnet, vi lämnade aldrig ..." Efter att ha träffat trepekare i följd blev Thompson mer och mer upphetsad. Kom in! Gå in! "Vid den 13: e studsade bollen ut ur ko..
Read More
I Lakers and Pacers-spelet kommer Caruso inte att återvända i det här spelet på grund av ett blåmärke i huvudet. Billiga Basket Tröja Vid den tiden gled Caruso och föll i andra kvartalets motattack snabbt, hans huvud slog på golvet och sedan återvände han till omklädningsrummet tillsammans med lagdoktorn. Det är värt att nämna att de 7 minuter som Caruso spelade nådde hans plus- eller minusvärde +7. Los Angeles Lakers Tröja Barn För närvarande är Lakers..
Read More
Golden State Warriors slog Charlotte Hornets hemma 130-121. I den här kampanjen gjorde Drummond Green 11 poäng, Basketlinne NBA 10 returer och 19 assist i hela matchen. Först och främst skickade Green 17 assist under de tre första kvartalen, vilket också skapade en karriär hög i assist. Under hela matchen skickade han ut 19 assist och slog Warriors 'single-game assist record. För det andra är Green den första Warriors-spelaren sedan Tim Hardaway i april 1990 som fick 15 as..
Read More
Enligt amerikanska medierapporter är Golden State Warriors-stjärnan Stephen Curry i gott fysiskt skick. Basketlinne NBA Han deltog också i lagets träning och tränade trepunktsskytte. Tidigare uppdaterade Golden State Warriors sin skaderapport. Bland dem är stjärnan Stephen Currys status misstänkt, vilket innebär att han kan komma tillbaka. Samtidigt sa Cole också att han hoppas att Curry kommer tillbaka. Före Warriors bortomatch mot Charlotte Hornets lämnade Curry ba..
Read More
Lakers förlorade mot Brooklyn Nets 98-109 i en stark dialog. Även om den sista poängskillnaden bara är 11 poäng, är den faktiska klyftan mellan de två lagen i spelet mycket mer än så. Denna förlust lyfter helt fram vikten av Anthony Davis för Lakers. Under det första kvartalet kan Lakers också tävla med de två jättarna som leder Nets, men från andra kvartalet har skillnaden mellan de två sidorna ökat och Lakers har varit bakom i ett tillstånd av jagande poäng. Billiga Bas..
Read More
Enligt amerikanska medierapporter meddelade Mark Cuban att Dallas Mavericks kommer att gå i pension nr 24-tröjan för att fira Lakers-legenden Kobe Bryant, som dog för ett år sedan. ”Vi är chockade och skadade av Kobe och hans dotter Gianna. Kobe är en ambassadör för vårt basketspel, en legend och en global ikon. Viktigast är att han är en omtänksam far.Billiga Basket Tröja historisk status har överträffat basket, och vårt team har beslutat att gå i pension nr 24-tröj..
Read More
Den 11 januari förlitade sig Warriors på Damian Lees sista-minuten-frikast idag för att smalt slå Toronto Raptors med en poäng. Basketlinne NBA Oubre hade en dålig hand i spelet och gjorde 12 poäng på 5 av 14 skott och 1 av 6 trepekare. Men det var den här trepekaren han gjorde som fortsatte hans rekord. Oubre gjorde fem trepekare i fem matcher den här säsongen, och Warriors vann alla fem matcherna.Golden State Warriors Tröja Om Warriors vill göra slutspelet är det myck..
Read More
Los Angeles Lakers hade lycka till. I frånvaro av Anthony Davis slog de Chicago Bulls 117-115 på hemmaplan. Zach LaVine missade en back-up-tröja som kan leda spelet. Samtidigt som Lakers undviker att förlora, fick de också ytterligare goda nyheter, det vill säga att de har återvänt till den första positionen i Western Conference. Lakers rankade tredje i väst före detta spel, där Phoenix Suns och Los Angeles Clippers ockuperade de två bästa platserna. På denna speldag vann Laker..
Read More
Idag är Lakers-stjärnan LeBron James 36 år. Som den berömda James Hei glömde inte NBA-kommentaren Skip Bayless att hacka James igen på Twitter. "Grattis på födelsedagen, Billiga Basket Tröja GOAT (den största spelaren i historien) ... 49 dagar tidigt." NBA-kommentator Skip Bayless publicerade en sådan tweet idag. Idag är det LeBron James 36-årsdag, och födelsedagsönskningarna på Skip Baylesss Twitter säger 49 dagar i förväg. Det är värt att nämna att Michael Jor..
Read More
Curry är arg! - 30/12/2020
NBA: s ordinarie säsong startade officiellt. I säsongens första match utmanade Warriors Nets hemifrån. Denna strid var den första duellen mellan Durant och Curry. Det var också säsongens första show för Durant och Irving. Det var fullt av höjdpunkter. full. Spelprocessen var dock inte så "ljus". Netten ledde Warriors med 40-25 under första kvartalet. Billiga Basket Tröja Sedan dess har poängskillnaden fortsatt att expandera och nått maximalt 38 poäng. Till slut slog Nets ..
Read More
Lakers besegrade Suns 112-107 i det tredje preseason-spelet och gjorde tre segrar i rad. I det här spelet spelade James och Big Eyebrow bara under första halvlek, och det var Kuzma som gjorde högsta poäng för Lakers. Han spelade 31 minuter i matchen, gjorde 8 av 15 skott och gjorde 23 poäng, Billiga Basket Tröja 3 returer och 2 assist. Sedan före säsongen har Kuzma spelat mycket bra med i genomsnitt 22 poäng, 3,7 returer och 3,7 assist i tre matcher, och trepunkts skjutfre..
Read More
Warriors general manager Miles meddelade att två spelare i laget testade positivt för den nya kronan. Billiga Basket Tröja Det rapporteras att Warriors planerar att starta träningsläger idag, men eftersom två spelare i laget testade positivt för den nya kronan, skjutit de upp träningslägret till nästa tisdag, Pekingtid. Dessutom, enligt NBA-rapporter, Golden State Warriors Tröja har Wizards också en namnlös spelare infekterad med det nya kronviruset, och den h..
Read More
Lakers slutförde nyligen sina kontraktsförlängningar med James och Anthony Davis inom 24 timmar, vilket markerade det perfekta slutet på Lakers offseason-verksamhet 2020. Billiga Basket Tröja Lakers framtid är garanterad de närmaste åren, och de kan med säkerhet följa fler utmärkelser. "USA Today" -reporter Mark Medina skrev en artikel som sa att efter förnyelsen av James Mei hoppas Lakers att upprätta en ny dynasti. Lakers har alltid varit besatta av att vinna mästersk..
Read More